TORGET

Torget er hjertet av barnehagen. Her kommer alle inn hver dag og her står "Skipper’n" som tar alle imot.

Dette er hjertet av bygget. Det er her alle kommer inn hver dag. I torget blir du møtt av "Skipper’n" som tar imot alle barn og foreldre. Skipper'n har hovedansvaret for organiseringen av små og store gjennom dagen. Det er også Skipper’n du kommer til dersom du ringer barnehagen for å gi en beskjed. Torget er den første delen av huset som åpner om morgenen, og den siste delen som stenges om ettermiddagen. Garderoben ligger også her. I tillegg til garderoben og Torget er det også en peisestue i denne delen av bygget. Mange barn oppholder seg og leker også i Torget. Ute hos Skipper’n kan de slappe av i en sofa og lese bøker, eller leke i peisestua der det er rom for konstruksjonslek.
Mange av de yngre barna koser seg med god plass i vår store garderobe. Her vandrer de litt frem og tilbake, mens de titter ut på lekeplassen, FMV området eller ned i hallen. Det er mye spennende å se på for disse små. Garderoben er stor og romslig, og barna får god plass til påkledning fordi gruppene går ut til forskjellige tider.